Rólam

Zene mindenek előtt

Gyerekkorom óta része az életemnek a zene és a gyerekek szeretete. Éveken át kórusokban énekeltem, zongorázni tanultam, osztálykoncertek, versenyek, minősítések résztvevője voltam. Később kurzusok aktív és passzív hallgatója, majd az egyetemi évek alatt és a diploma megszerzése után továbbképzések aktív résztvevője voltam és vagyok a mai napig is. Tanulni és új ismereteket szerezni, nyitott lenni a világ újdonságaira szerintem ma már nem csak elvárás, hanem magunkkal szembeni igény is.
 

Mesével zenélek - zenével mesélek

A gyerekek rendkívül kíváncsiak, szeretik az újdonságot és általában nyitottak és érdeklődőek. Óráimon igyekszem mindenkihez megtalálni azt a kulcsot, amivel sikerül bevonnom őt az óráimba, amivel felkelthetem az érdeklődésüket. A mese és a játék állandó résztvevők a foglalkozásokon és zongorázás közben is. Önbizalmat építek és sikerélményhez jutattom a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt.

Személyre szabott zongoradarabok

A megfelelő alaptudás megtanulása után a tanuló karakteréhez választunk darabokat, ha tetszik egy zongoradarab, könnyebb és gyorsabb a tanulás.

Koncertezési lehetőség

Bizonyos feltételek teljesülése után biztosítok lehetőséget koncerten való szereplésre. A helyszín létszámtól függ.

A zenei foglalkozások közösséget építenek

A rendszeres alkalmaknak köszönhetően, bizalmi, baráti kapcsolatok szoktak kialakulni, melyek később akár hosszú távon is fennmaradhatnak.

Zenén innen, mesén túl

Ha szeretnél zongoraórán vagy zenei foglalkozáson résztvenni, vagy szeretnéd az óvódádba, bölcsődédbe, családbarát helyszínen látni személyesen a munkámat írj a zeneninnenmesentul@gmail.com e-mail címre. A munkámról a facebookon és az instagrammon is olvashatsz.